dijous, 23 de febrer del 2012

TOSHIBA NB250



El TOSHIBA nb250 és un ordinador portàtil, es tracta d'un portàtil que és capaç de combinar diferents estils amb portabilitat, per lo que resulta per els usuaris que estan en constant moviment amb el suport d'una eina més eficient.
Si parlem de portabilitat, llavors no podem deixar de costat el fet de que TOSHIBA nb250 conta amb un autonomia de bateria que supera les 8 hores. per lo tant, podràs estar connectat a Internet o executar qualsevol tipus d'aplicacions sense la necessitat de que et preocupis per connectar la font de bateria.
D'altra bandaaquest notable dispositiu llueix una pantalla ampla de 10.1 "amb llum posterior LED i desenvolupada sense continguts de mercuriD'aquesta manerano només podràs gaudir de emissions amb colors més vius i prolongar notablement la durada de la bateria, sinó també protegir el medi ambient gràcies als seus components no contaminants.
TOSHIBA nb250 reuneix totes les presentacions necessàries per realitzar les teves tasques diàriesGràcies al seu processador Intel Atom i a un accelerador de gràfics integrat, t'oferirà la dosi justa de potència per córrer les teves aplicacions ofimàtiquesreproduir pel·lícules amb la millor qualitat i gaudir d'una experiència multimèdia veritablement completa.

3 comentaris:

  1. - Inclou al cos del text enllaços interessants o a les fonts d'informació.
    - No copiïs i enganxis text, ni directament ni des del traductor. Millor un post curt redactat per tu amb enllaços per ampliar informació.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Aquest portàtil està molt bé, però jo crec que com beneficis ha portat alhora del labor estudiantil, problemes ha causat. Jo opino que no és necessari aquest utensili, si es vol reciclar llibres simplement cal cuidar-los més, i aixi poder-los donar a les generacions posteriors. Ademés ara, la distracció dels alumnes es major per culpa d'aquest, ja que no només es poden entrar els llibres digitals, i s'hauria de poder limitar l'accés a pàgines que no corresponen a la matèria corresponent. Amb els llibres aquest problema segur que no hagués sorgit. Es necessàri la tecnologia per tot? Per el que he esbrinat jo, crec que no. Aquí us deixo un link com a exemple d'una escola que mostra com es poden reciclar els llibres en lloc de substituïr-los pels ordinadors: http://www.ampajaner.org/reduir-reutilitzar-reciclar.html

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Espanya de Creative Commons