dissabte, 25 de febrer del 2012

PLATAFORMA ELEVEN






Des de l'empresa Digitaltext ens han proporcionat la possibilitat d'accedir a la plataforma Eleven. Tal com ens informen els responsables de suport informàticd'aquesta plataforma, Eleven permet actualment integrar més de 20 editorialsnacionals i internacionals, entre les quals es troben els materials de Digitaltext.


D'altra banda, els materials multimèdia es distribueixen en l'entorn generant elsanomenats "espais", un dels avantatges de l'entorn és que permet quepersonalitzem aquests espais amb materials propis i fins i tot inserir materialsdigitals que els centres educatius adquireixin d'altres empreses editorials.


D'altra banda posseeix eines de comunicació característiques de les aula virtuals,és a dir, calendari, gestió per al seguiment d'avaluació de l'alumne, sistema de missatgeria, possibilitat d'editar un blog d'aula, fòrums, emmagatzematges d'arxius,..., per altra banda, permet sincronitzar la plataforma amb el correu electrònic de Google que tinguem configurada al nostre perfil pel que és molt còmode poder seguir treballant amb el nostre accedir al nostre Gmail, Google Docs, ...







4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Inclou etiquetes descriptives a l'article.

    ResponElimina
  3. Els llibres digitals són molt útils, però els que l'han creat haurien d'intentar no cometre tants errors en les activitats dins d'aquests, aquest és un fallo bastant gran, ja que ens ha portat problemes tant com per l'alumne que per el professor.

    ResponElimina

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 Espanya de Creative Commons